Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Politika privatnosti

U ime Apotekarske ustanove Srbotrade obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o klijentima i podatke neophodne za poslovanje naše online apoteke, kao i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima ukoliko ste se opredelili za ovu opciju prilikom registracije ili kreiranja porudžbine. Osim izbora da učestvuju u marketinškim kampanjama prilikom registracije ili kreiranja online porudžbine, klijentima dajemo mogućnost da se naknadno odjave sa naših mailing lista ukoliko to žele.

Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:

Za fizička lica:
Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

Za pravna lica:
Pun naziv pravnog lica, PIB (ukoliko postoji), matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Prilikom registracije samostalno birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu www.apotekasrbotrade.rs .

Ukoliko koristite Srbotrade Web apoteku kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.apotekasrbotrade.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

Način korišćenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Apotekasrka ustanova Srbotrade neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama do 18 godina.

Povezane Internet stranice

Druge internet prezentacije čiji se linkovi nalaze na našem sajtu, ili koje imaju linkove na našem sajtu, mogu da imaju različitu politiku. Srbotrade Web apoteka ne deli nikakve lične podatke sa takvim sajtovima i ne snosi odgovornost za bilo kakve podatke ili sadržaj takvih sajtova. Apotekasrbotrade.rs ne garantuje niti podržava bilo kakve informacije ili politike iznesene na bilo kom sajtu koji nije pod kontrolom Apotekarske ustanove Srbotrade.

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Istorija kupovine

Srbotrade Web apoteka je omogućila uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.

Statusne notifikacije

Srbotrade Web apoteka koristi automatizovani sistem obaveštavanja klijenata o statusu porudžbina koje su kreirali, a koji podrazumeva slanje e-mail i sms poruka. Ove notifikacione poruke isključivo imaju za cilj povećanje transparentnosti rada Srbotrade Web apoteke i poboljšanje kvaliteta usluge našim klijentima. Zbog toga što ove poruke u sebi sadrže informacije relevantne za procesiranje kreiranih online porudžbina, one ne mogu biti deaktivirane na zahtev klijenta.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem email-a podrska@apotekasrbotrade.rs ili putem telefona: 063 550 770

0