Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

SRBOTRADE - VAŠA APOTEKA I ZDRAVSTVENA USTANOVA

Smeštena u srcu Vračara, apoteka Srbotrade osnovana je 2006 god. sa osnovnim ciljem pomoć pacijentu. S tim u vezi obezbeđujemo kompletan asortiman domaćih i uvoznih lekova zvanične liste Republike Srbije.

Stoga se u našem asortimanu nalazi čitav spektar pomoćnih lekovitih sredstva za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, osteoporoze i pokretljivosti zglobova, povećanih vrednosti holesterola i triglicerida, gojaznosti, hiperplazije prostate, čitav spektar vitaminsko-mineralnih preparata za očuvanje vida, podizanje imuniteta, detoksikaciju organizma kao i širok program ostalih OTC preparata koji pomažu pri prevazilaženju simptoma prehlade, gripa, alergije, glavobolje, smetnji probavnog sistema, reumatskih bolesti, neuroze i svakodnevni stresovi.

" Iznad svega pratimo svetski trend prevencije bolesti i očuvanja ljudskog zdravlja.Od ljubaznog kolektiva apoteke uvek možete biti upoznati sa širokom paletom proizvoda parafarmaceutike najeminentnijih domaćih, evropskih i svetskih proizvodjača. "

Snažno podržavajući stav da lepota dolazi iznutra, ali da je i spolja moramo itekako negovati u našoj apoteci nudimo najkvalitetnije dermatokozmetičke proizvode: Vichy, Avene, Eucerin, La Roche Posay, Lierac, Uriage, Murad, Dr Colić, SVR, Exfoliac, Neostrata, Guam, Somatoline, Roc...

Srbotrade Apoteka i Zdravstvena Ustanova

Najmladjima je takođe posvećena velika pažnja, pa se u asortimanu apoteke mogu naći najrazličitije mlečne formulacije od osnovnih Novalac, Aptamil, Bebelac, Nan, Hipp i Humana formula do složenijih formula protiv grčeva, protiv proliva, zatvora, protiv povraćanja. Noćne formule za duži osećaj sitosti, kao i formule za decu koja ne podnose belančevine kravljeg mleka (lactosa intolerance) su takođe od skoro u ponudi. Dečija koža je izuzetno osetljiva, pa za njenu negu preporučujemo proizvode Mustela, Uriage, Sebamed...

Pelene za odrasle, ulošci i gaćice za inkontinenciju ( tena, flufsan, seni...) takođe zauzimaju bitan deo našeg asortimana kao i proizvodi za terapiju dekubita i drugih rana.

0