Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Dermatološka nega kože

Razvijeno, testirano i preporučeno od strane dermatologa

više

Pretraga po brendu

Pretraga po kategoriji

Proizvodi za čišćenje

Pravilna nega lica počinje čišćenjem. Očišćeno lice je neophodan deo svakodnevne rutine. Uklanjanje šminke i prljavštine sa kože je prvi korak nege i osveženja.

Nega lica

Svakoj koži je potrebna individualna i pre svega pravilna nega. Dostupni su proizvodi za negu suve kože, problematične kože i kože sa prvim znacima starenja.

Nega tela

Linije za sve tipove kože – svrab, suvu, stariju, atopičnu. Trenutna nega i dugotrajna efikasnost. Pronađite liniju za svoj tip kože.

Zaštita od sunca

Krema za sunčanje je dizajnirana da zaštiti našu kožu od opasnih sunčevih zraka. Osim što štiti našu kožu, krema za sunčanje ima i funkciju ishrane naše kože.

Anti-age nega

Posle 25. godine na površini kože počinju da se pojavljuju prvi znaci starenja. Prvo se pojavljuju fine linije, ali na kraju i bore postaju primetne.v

Akne

Akne su stanje masne kože u kojem lojne žlezde na koži proizvode višak sebuma. Kao rezultat, pore se začepljuju mrtvim ćelijama i sebumom.

Suva koža

Suva koža se može pojaviti bilo gde na telu, ali najčešće na rukama, stopalima, kolenima, laktovima i licu, jer su ti delovi tela izloženiji od drugih.

Nega kose

Tokom normalnog ciklusa kose gubimo u proseku 30 do 60 vlasi dnevno. Međutim, tokom sezonskih promena gubitak kose može biti još veći.

0