Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Informacije o transportu

Zdravstvena ustanova apoteka Srbotrade (Prodavac) ima zaključen ugovor sa kurirskom službom koja pruža usluge dostave pošiljaka na teritoriji Republike Srbije - PostExpress.

Prodavac inicira usluge kurirske službe tek kada je primio uplatu Kupca i pripremio pošiljku za slanje. Svaka porudžbina prilikom predaje kurirskoj službi, dobija svoj identifikacioni broj koji omogućava praćenje njenog statusa dok se nalazi u posedu kurira sve do trenutka isporuke. Identifikacioni broj pošiljke Kupcu Prodavac prosleđuje automatski slanjem mail-a na adresu koju je Kupac ostavio prilikom kreiranja porudžbine ili slanjem sms-a na telefon koji je Kupac ostavio u kontakt podacima.

Kada god je u prilici Prodavac će kod kurirske službe inicirati uslugu „danas za sutra“.

Trošak usluge kurirske službe nije uključen u iznos porudžbine i plaća ga Kupac prilikom preuzimanja paketa direktno kuriru. Cenovna politika PostExpress-a utvrđena je na osnovu mase paketa koje isporučuje i Prodavac nema uticaja na njih. Važeći cenovnik PostExpress-a priložen je u nastavku, a dostupan je i na zvaničnom sajtu PostExpress-a.


0