menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

U ime Srbotrade Web apoteke www.apoteka-srbotrade.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/potrošačima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške poruke.

 

Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:


Za fizička lica:
Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, broj fiksnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.


Za pravna lica:
Pun naziv pravnog lica, PIB (ukoliko postoji), matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

 

Prilikom registracije sami birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu www.apoteka-srbotrade.rs .

 

Ukoliko koristite Srbotrade Web apoteku kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.apotekasrbotrade.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.


Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

 

Način korišćenja informacija

 

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.


Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.


ZUA Srbotrade neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama od 18 godina.

 

Povezane Internet stranice

 

Druge internet prezentacije čiji se linkovi nalaze na našem sajtu, ili koje imaju linkove na našem sajtu, mogu da imaju različitu politiku. Srbotrade Web apoteka ne deli nikakve lične podatke sa takvim sajtovima i ne snosi odgovornost za bilo kakve podatke ili sadržaj takvih sajtova. Apotekasrbotrade.rs ne garantuje niti podržava bilo kakve informacije ili politike iznesene na bilo kom sajtu koji nije pod kontrolom ZUA Srbotrade.

 

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

 

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije.

 

Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


Istorija kupovine


Srbotrade Web apoteka je omogućila uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.
Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem email-a office@apoteka-srbotrade.rs ili putem telefona: 011 243 7989