Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Zn Triiimune Direct 20 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Zn Triiimune Direct 20 kesica

Šifra proizvoda: 16216

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija sa kesicama

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Imunološka podrška mikronutrijentima.
Dosadašnji dokazi ukazuju da suplementi sa više mikronutrijenata mogu modifikovati imunološku funkciju i smanjiti rizik od infekcije. Mikronutrijenti sa najsnažnijim dokazima za imunološku podršku su vitamini C, Se i Zn. Zato u samo jednoj kesici Zn Triiimune nalaze se dnevne potrebe organizma za cinkomvitaminom C selenom.

Pažljivo odabran sastav pruža podršku organizmu u borbi protiv raznih bakterija i virusa prirodnim jačanjem imunog odgovora.

Zn Triimune je DIRECT prašak u kesicama sa ukusom pomorandže, bez šećera i pogodan je za osobe obolele od dijabetesa.

Način upotrebe

Odrasli i deca starija od 12 godina - sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima bez tečnosti što omogućava jednostavnu konzumaciju u bilo kom momentu, gde god da se nalazite.

Dejstvo

Ovi hranljivi sastojci sinergistički stupaju u interakciju sa imunološkim sistemom čoveka tako što poboljšavaju imuni odgovor i pružaju antioksidativnu zaštitu tako što:
-cink u obliku Zn-Citrata utiče na urodjeni i stečeni mehanizma imuog odgovora tako što pospešuje razvoj svih imunih ćelija, 
-selen Igra ključnu ulogu u funkciji antioksidanta, doprinosi integritetu membrane, zaštiti od oštećenja DNK i formiranju imunih ćelija,
-vitamin C (Na-Askorbat) stimuliše kretanje imunih ćelija, održava redoks integritet svih ćelija čime štiti od reaktivnih oblika kiseonika.

Sastav

Sastav

Količina

PDU

Zn (Zn-Citrat)

15mg

100%

Vitamin C

300

375%

Se (Selen-nitrat)

55mcg

100%

0