Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Waterpik WP-560

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Waterpik WP-560

Šifra proizvoda: 5944

Waterpik

Pakovanje: Kutija

15.000,00 RSD

Dodaj u korpu

Waterpik® WP 560 bežični oralni tuš idealno je rešenje za sve koji žele da uživaju u praktičnosti i jednostavnosti održavanja oralne higijene i zdravlja zuba. Uređaj je mali, kompaktan, lako prenosiv i vodootpornog dizajna, te je pogodan za korišćenje u manjim kupatilima, na putovanju i pod tušem. Poseduje brzi punjač koji magnetnom tehnologijom omogućuje punjenja u roku od 4 časa. Služi za svakodnevno ispiranje oralne sluzokože i površine zuba toplom vodom i veoma je jednostavan za rukovanje. 

Model WP 560 sadrži: 4 cevčice za ispiranje, rezervoar sa kapacitetom za preko 45 sekundi rada, ergonomski dizajn držača, dugme na držaču za prilagođavanje nivoa pritiska sa 3 jačine mlaza, punjive baterije, putnu torbicu, mogućnost rotiranja cevčice za 360º.

Waterpik®  bežični oralni tuš preporučuje se onima koji žele blistav osmeh, zdrave zube i svež dah, u svakoj prilici. U kombinaciji sa pranjem zuba četkicom, Waterpik® je dokazano 3 puta efikasniji od zubnog konca ili čak 5 puta u odnosu na pranje samo četkicom. Klinički je potvrđeno da su  Waterpik® oralni tuševi naročito pogodni za otklanjanje zubnog plaka – za 3 sekunde uklanja 99,99% plaka sa tretiranog područja, stimulaciju cirkulacije i održavanje zdravlja desni – desni su zdravije za samo 14 dana, korisnike sa zubnim implantima, mostovima, krunicama i fasetama, korisnike sa fiksnim protezama i drugim vrstama proteza.

0