Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Waterpik WP-100
Waterpik WP-100

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Waterpik WP-100

Šifra proizvoda: 17341

Waterpik

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Dodavanjem oralnog irigatora u svakodnevnu oralnu higijenu jedan je od najbržih i najdelotvornijih načina za sprečavanje bolesti desni. Oralni irigator Waterpick patentiran od strane stomatologa nudi najbolju kombinaciju pulsranja i pritiska za čišćenje prostora između zuba i zuba i desni, gde tradicionalne metode, kao što su upotreba četkice i dentalnog konca, ne mogu da postignu. Oralni irigator nikako nije zamena za upotrebu četkice za zube. Najveći nivo oralne higijene se postiže dodavanjem oralnog irigatora u svakodnevnu uporebu uz redovno četkanje zuba.

Način upotrebe

Oralni irigator uklanja bakterije duboko između zuba i ispod linije desni za bolje oralno zdravlje. Poseduje napredni sistem za kontrolu jacine mlaza sa 10 razlicitih jacina. Uz aparat dobijate vise nastavaka, pa ga moze koristiti i više osoba.

 

Karakteristike oralnog tuša: 6 razlicitih nastavka, napredni sistem za kontrolu pritiska sa 10 brzina, 5 do 90 psi, rezervoar kapaciteta preko 90 sekundi, taster za pauziranje protoka vode na rucki.

Možete ga koristiti s vodom ili tecnošcu za ispiranje usta.

Dodatni opis

Bakterije u plaku su glavni uzrok zapaljenja desni. Plak je lepljiv sloj bakterije koji se kontinuirano formira na zubima i ispod linije desni. Bakterija oslobađa toksine, naročito ispod linije desni, što iritira tkivo i izaziva upalu. Desni će na kraju popustiti i odvojiti se od zuba praveći tako prostor koji sa naziva parodontalni džep. Ovi džepovi se veoma teško čiste od bakterija što dozvoljava bakteriji da raste i da se razmnožava. Drugi doprinosi na rizik i ozbiljnost oboljenja desni su pušenje, dijabetes, ortodotske proteze, trudnoća, krunice i mostovi. Najbolji način za lečenje bolesti zuba i desni jeste prevencija. 

Slični proizvodi

0