Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Urasan plus kapsule za prostatu

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Urasan plus kapsule za prostatu

Šifra proizvoda: 6700

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za zdravlje urinarnog trakta i prostate odraslih muškaraca.
Efikasnost ekstrakata semena bundeve potvrdjena u kliničkim studijama kod problema sa mokrenjem povezanih sa benignom hiperplazijom prostate ili iritabilne mokraćne bešike.


 

Način upotrebe

Odrasli 2 x 1 kapsula dnevno uz malo vode. Deca Ne preporučuje se deci, osobama mlađim od 18 godina i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

Dejstvo

Vitamin E
Osnovna uloga vitamina E u organizmu je u zaštiti ćelijskih membrana od oksidativnih oštećenja.Sadržaj vitamina E u preporučenoj dnevnoj dozi od 2 kapsule proizvoda je 12 mg što odgovara 100% preporučenoj dnevnoj dozi za odrasle.
Cink
Igra važnu ulogu u sintezi genetskog materijala,a neophodan je za deobu ćelija,sintezu i razgradnju ugljenih hidrata,masti i proteina.Važan je za rast i mineralizaciju kostiju,razvoj reproduktivnih organa,održavanje zdravlja kože i kose,imuni sistemi i funkcionisanje ula ukusa.Sadržaj u 2 kapsule proizvoda odgovara 50% preporučenoj dnevnoj dozi za odrasle.

Sastav

Aktivni sastojci preparata: Seme bundeve u prahu, suvi ekstrakt semena bundeve, vitamin E (tokoferol), cink (cink-glukonat). Ostali sastojci: želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudvavanja: silicium-dioksid, boja: titan-dioksid.

0