Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

TurboVit C 500 Candy 12 tableta za žvakanje

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

TurboVit C 500 Candy 12 tableta za žvakanje

Šifra proizvoda: 5602

Ostali Brendovi

Pakovanje: Blister

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

TurboVit C 500 Candy za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C.Ako vam je teško da progutate tablete ili kapsule, vitamini za žvakanje su idealno rešenje za vas. 

Ukoliko oni imaju dobar ukus, kao što je pomoradža, češće ćete se setiti da ih uzmete nego klasične tablete.

Ovaj proizvod je napravljen tako da ga možete uvek imati sa sobom.

Dejstvo

Pre svega za pravilno stvaranje vezivnog tkiva, bržeg zarastanja rana, stvaranju gvoždja, bržeg oporavka organizma u periodu rekonvalescencije posle različitih oboljenja.

Vitamin C se preporučuje kod povišene telesne temperature, hroničnih bolesti, akutnih respiratornih infekcija, upale pluća, tuberkuloze, difterije, ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija.

U slučaju opekotina, sporog zarastanja rana i preloma, kao i kod upale i krvarenja desni, povećan unos vitamina C takođe je koristan I poželjan.

Neophodan je i za formiranje kolagena, važnog proteina koji učestvuje u građi kože, hrskavica, tetiva, ligamenata, a naročito očuvanju elastičnosti krvnih sudova.

Veći unos vitamina C potreban je i pušačima,jer ima važnu ulogu u zaštiti mozga od ishemije ili manjka kiseonika, upravo zaštitom finih krvnih sudova moždanog tkiva.

Sastav

500mg vitamina C
0