Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Šumske kapi za jačanje imuniteta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Šumske kapi za jačanje imuniteta

Šifra proizvoda: 26861

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica

1.230,00 RSD

Dodaj u korpu

Prirodan eliksir Šumske kapi napravljen je od gljiva i lekovitog bilja. Pojačava snagu i vitalnost organizma.

Ovaj eliksir pomaže kod loše cirkulacije, neuravnoteženosti hormona, bolesti prostate i drugih problema koji izazivaju impotenciju. Preporučuje se u slučaju nesposobnosti dostizanja erekcije.

Pored toga, Šumske kapi utiču i na smanjenje prekomerne telesne težine jer normalizuju metabolizam, pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma, regulišu apetit i probavu i pomažu peristaltiku creva.

Način upotrebe

Odrasli: 1 x dnevno 1 kafena kašičica (5 ml). Piti pre jela.

Dejstvo

Sastojci ovog eliksira uspostavljaju funkcije jetre i „jačaju“ krv, a na taj način se uspešno smanjuje nivo šećera, holesterola i triglicerida u krvi. Kod osoba koje imaju dijabetes i problem sa masnoćama u krvi, metabolizam je narušen, pankreas ima oslabljenu funkciju, jetra je opterećena, najčešće uvećana ili „masna“, pa su svi procesi u organizmu koje regulišu žlezde sa unutrašnjim lučenjem usporeni, a u težim slučajevima u potpunosti izostaju. Delovanjem snažnog sastava svakog od sastojaka eliksira, a koji su potpuno prirodni i neškodljivi, ovi problemi se ublažavaju, a ako je moguće – potpuno eliminišu.

Dodatni opis

Šumske kapi su prirodni imunostimulans -deluju antivirusno i antialergijski, štiteći sluzokožu usne i nosne duplje, deluju i antireumatski, ublažavajući tegobe izazvane ovom neprijatnom bolešću, a njihovo najdragocenije delovanje je antitumorno, zahvaljujući beta-glukanu iz bukovače, a koji ima jedinstvene lekovite osobine. Već je rečeno da podstiče funkciju organa sa unutrašnjim lučenjem – štitne žlezde, jetre i pankreasa, delujući neinvazivno i potpuno prirodno na regulisanje njihovog rada.

0