Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Slimtrax Fast tablete za mršavljenje

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Slimtrax Fast tablete za mršavljenje

Šifra proizvoda: 25696

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Slimtrax je potpuno prirodan preparat na biljnoj bazi koji se koristi za smanjenje i kontrolu telesne težine, štiti telo od slobodnoh radikala, unetih putem hrane, vode, vazduha i nastalih metaboličkim procesima u našem telu.

Slimtrax je kombinacija etarskih ulja koja:
smanjuju osećaj gladi,
rastvaraju masti unete hranom,
aktiviraju metabolizam u celini,
poseduju visoko antioksidantno dejstvo,
relaksiraju muskulaturu želuca,
reguliše nivo glukoze u krvi,
ispoljava antizapaljensko dejstvo.

Slimtrax je preparat koji je proizveden specijalno patetiranim tehnološkim postupkom baziranim na savremenim medicinskim istraživanjima.

Način upotrebe

Za najbolje rezultate preporučuje se 1 ili 2 tablete, 15-20 minuta pre svakog obroka (3 puta dnevno bez obzira ako se preskače obrok) sa velikom čašom vode (250ml).

Sastav

Tri osnovne supstance:
Etarsko ulje karanfilića koje je od davnina poznato kao lokalni anestetik. Aktivna komponenta je eugenol koji svojim anestetičkim dejstvom smanjuje broj impulsa koji iz želudca stimulišu centar za regulaciju apetita u mozgu. Ovim mehanizmom se smanjuje apetit do 30% pa tako i unos hrane opada. Pored toga etarsko ulje karanfilića je najjači poznati antioksidant u prirodi i on obezbeđuje zaštitu od slobodnih radilala koje unosimo hranom, vodom, vazduhom i onih koji nastaju metabolizmom u našem telu.

Etarsko ulje cimeta ima ulogu u regulisanju nivoa glukoze u krvi tako da uzimanjem Slimtrax fast-a ne dolazi do neprijatne drhtavice koja se javlja kao posledica pada nivoa glukoze.

Etarsko ulje đumbira se od davnina koristi za ublažavanje jutarnje mučnine kod trudnica zbog relaksirajućeg dejstva na muskulaturu želudca. Relaksacija muskulature se razvija osećaj sitosti.

Slimtrax ne sadrži:
Stimulanse, laktozu, efedrin ili njegove zamene, kofein, šećer, skrob, soju ili životinjekse proizvode.

0