Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Rabenhorst sok od aronije 750ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Rabenhorst sok od aronije 750ml

Šifra proizvoda: 5878

Rabenhorst

Pakovanje: Boca

730,00 RSD

Dodaj u korpu
Aronija je bobičasto voće koje predstavlja moćno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Zbog visokog procenta antioksidanata i vitamina C i E, aronija deluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno.
Bogata je antioksidantom antocijanom koji jača imunitet, smanjuje rizik od raka i usporava starenje.
Reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje urinarnog sistema, ima antiupalna svojstva, stimuliše rad štitne žlezde, poboljšava pamćenje i koncentraciju, reguliše nivo šećera u krvi, jača imunitet, povoljno deluje na probavni sistem, štiti od virusa i bakterija, pospešuje izlučivanje teških metala iz organizma.

Način upotrebe

Preporuka za konzumaciju: 45 ml/dan – 3 x 15 ml uz obrok.

Dejstvo

Aronija sadrži velike količine flavonoida koji veoma povoljno deluju na pravilnu funkciju jetre. Redonim konzumiranjem, aronija poboljšava rad jetre i izlučivanje žuči, čisti jetru od masnoće i regeneriše je.
Aronija je najjači antioksidans. Zahvaljujući visokoj koncentraciji antioksidanasa predstavlja snažno sredstvo u borbi protiv nastanka i razvoja kancerogenih ćelija. Veže se za teške metale i radioaktivne elemente u telu i omogućava njihovo izlučivanje što je od najveće koristi posle izloženosti zračenju.
0