Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Propollete Strong 18 pastila

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Propollete Strong 18 pastila

Šifra proizvoda: 9910

Esensa

Pakovanje: Blister

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Propollete strong pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Propolis zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Propollete strong pastile su obogaćene aromama eukaliptusa i mentola i daju prijatan osećaj svežine u grlu. Preporučuje se njihova primena kod bola u grlu, kašlja, infekcija i iritacija sluzokože usta i grla. Oba proizvoda su formulisana bez konzervanasa i šećera. U svom sastavu sadrže niskokalorijski zaslađivač steviju.

Mogu se koristiti i svakodnevno, u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha.

Dejstvo

Standardizovani ekstrakt propolisa sadržan u pastilama, u potpunosti ispoljava sva pozitivna dejstva ovog pčelinjeg proizvoda, na ljudski organizam. Bogat lekovitim sastojcima, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Sastav

  • suvi ekstrakt propolisa (standardizovan na 10% flavonoida galangina)
  • steviol glikozidi
  • etarsko ulje eukaliptusa
  • kristali mentola
0