Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Probiodrops suspenzije

Probiodrops suspenzije

Šifra proizvoda: 6716

Ivančić i sinovi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Probiodrops je specifična probiotska formulacija koja sadrži pažljivo izbalansirana dva soja probiotskih bakterija, prirodnih stanovnika crevne mikroflore.
1 mL rastvora u trenutku pripreme suspenzije sadrži 15 milijardi živih liofilizovanih probiotskih bakterija:
Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
Lactobacillus helveticus Rosell-52
Postupkom liofilizacije i farmaceutsko-tehnološkom formulacijom kojom je obezbeđena gastrorezistentnost postignuto je da vitalnost probiotskih mikroorganizama u preparatu ostane sačuvana.

Probiodrops je dodatak ishrani namenjen za odojčad stariju od mesec dana, decu i odrasle.

Način upotrebe

Preporučeno doziranje je 1 mL suspenzije dnevno, bilo da se sadržaj uzme nerazblažen ili pomešan sa hranom, vodom ili mlekom.
Bočicu sa pripremljenim rastvorom promućkati neposredno pre svake upotrebe.
Ukoliko se Probiodrops koristi uz antibiotsku terapiju, preporučuje se primena 2-3 sata pre ili posle uzimanja antibiotika.
Priprema suspenzije
Pre prve primene potrebno je otvoriti bočicu sa biljnim uljem, zatim ceo sadržaj kesice pažljivo sipati u bočicu, a potom bočicu zatvoriti priloženom kapaljkom (pipetom). Bočicu je potrebno energično protresti kako bi se dobila ujednačena suspenzija (rastvor u kome se uočavaju čvrste čestice praha, ali nema taloga).
Kada se suspenzija napravi, bočicu treba čuvati na sobnoj temperaturi (do 25 °C) i upotrebiti u roku od 25 dana.
Bočica na dalje ostaje zatvorena pipetom.

Dejstvo

Probiodrops se koristi:
• Radi održavanja i obnavljanja prirodnog balansa crevne flore;
• Kod dijareja izazvanih primenom antibiotika bilo da se koristi tokom i/ili nakon antibiotske terapije;
• Kod tegoba izazvanih akutnom dijarejom;
• Kod digestivnih tegoba (bolova, grčeva, proliva, nadimanja i sl.) koje su posledica neadekvatnog varenja mlečnog šećera (laktoze).

0