Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Pregnatol DHA 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Pregnatol DHA 30 kapsula

Šifra proizvoda: 15061

4U pharma

Pakovanje: Blister

1.150,00 RSD

Dodaj u korpu


Pregnatol DHA sadrži preporučenu dnevnu dozu dokozaheksanoične kiseline (DHA - omega-3 masne kiseline) tokom trudnoće i dojenja u jednoj kapsuli.

Pregnatol DHA je dodatak ishrani koji sadrži prirodno ulje algi sa DHA i koristi se za nadoknadu DHA omega-3 masne kiseline kod trudnica i dojilja. Namenjen za korišćenje tokom čitave trudnoće i tokom dojenja.

DHA je važna strukturna komponenta mozga, nervnih ćelija i mrežnjače oka: 97% svih omega-3 masnih kiselina u mozgu čini DHA, a u retini je prisutna 93% od ukupnih omega-3 masnih kiselina. 60% strukture mozga čine masti, a 25% tih masti je upravo DHA. DHA, kao izuzetno važna strukturna komponenta mozga, čini 30% strukturnih masti u sivoj masi mozga. Intenzivni rast mozga bebe dešava se u zadnjem trimestru trudnoće i u toku prvih godinu dana života. U prve dve godine života DHA je esencijalna komponenta kritičnih vezivnih komponenata u mozgu.
Ulje mikroalgi u proizvodu Pregnatol DHA je najvišeg kvaliteta. Najviši kvalitet u Švajcarskoj potvrđuje se i odobrava pečatom „Swiss quality“.

Način upotrebe

Jedna kapsula dnevno.

Uz Pregnatol DHA 30 kapsula preporučujemo

0