Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

pH Bazo Balans 20 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

pH Bazo Balans 20 kesica

Šifra proizvoda: 2802

Conseko Pharm

Pakovanje: Kutija sa kesicama

662,34 RSD

Dodaj u korpu
Alkalni citrati iz pH BazoBalans praška pomažu u očuvanju kiselo-bazne ravnoteže i pH vrednosti organizma, smanjuju kiselost urina, sprečavaju nastanak i podstiču razlaganje peska i kamena u bubregu, neutrališu mlečnu kiselinu u mišićima nakon povećanog fizičkog napora i sprečavaju razgradnju kostiju. Citrati su ključni sastojci Krebsovog ciklusa u ćelijama koji organizmu obezbeđuje energiju i važni su za funkcionisanje imunih ćelija.

Preporučuje se za jačanje imuniteta i zaštitu organizma od virusnih i bakterijskih infekcija, ublažavanje upala mišića i podizanje nivoa energije organizma kod povećanog fizičkog napora i bavljenja sportom, prevenciju i terapiju kamena i peska u bubregu, prevenciju osteoporoze.

Način upotrebe

Jednu kesicu praška razmutiti u čaši tople vode. Deci od 4 do 15 godina se preporučuje jedan, a odraslima i deci preko 15 godina 2 napitka dnevno.

Dejstvo

Magnezijum doprinosi normalnom balansu elektrolita, energetskom metabolizmu, normalnoj funkciji mišića i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Cink reguliše kiselo-baznu ravnotežu organizma i doprinosi jačanju imuniteta. Cink i bakar štite organizam od bakterijskih infekcija.
Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju normalnog krvnog pritiska.
Vitamin B6 doprinosi normalnojfunkciji imunog sistema i održavanju energetskog metabolizma i sprečava izlučivanje oksalata urinom, uzročnika nastanka oksalatnog kamena u bubregu.
Bakar doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štiti ćeije od oksidativnog stresa I pomaže u transportu gvožđa u organizmu. Zajedno sa cinkom štiti organizam od bakterisjkih I virusnih infekcija.
0