Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Pavle Paxi balzam 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Pavle Paxi balzam 50ml

Šifra proizvoda: 25859

Esensa

Pakovanje: Kutija

600,00 RSD

Dodaj u korpu

Pavle balzam za lakše disanje.
Pavle predstavlja kombinaciju etarskih ulja četinara i mediteranskog bilja u lipofilnoj podlozi, koja se nanosi lokalno na grudni koš kod prvih znakova prehlade. Isparavanje svežih aroma mirte, jele i bora, deluje antiinfektivno i dovodi do ublažavanja tegoba koje se javljaju kod tegoba sa gornjim disajnim putevima.
Pavle je potpuno prirodan i bezbedan proizvod namenjen prvenstveno deci. Ne sadrži mentol i kamfor. Preporučuje se njegova primena i kod poremećaja “jet lag” kod dece, kada zbog promene vremenskih zona prilikom putovanja, dolazi do promena ritma spavanja. 

Sastav

Etarska ulja mirte, jele i bora u koncentraciji manjoj od 1% Pavle pomaže kod: • prvih znakova prehlade • otežanog disanja, zapušenog nosa i iskašljavanja • bolova u mišićima koji se javljaju kao posledica sezonskog gripa Kako se primenjuje? Balsam se nanosi se na kožu grudnog koša i leđa, i formira blagu oblogu koja umiruje sluzokožu bronhija i bolno grlo. Aktivne biljne supstance prodiru u kožu, lokalno povećavaju cirkulaciju i pomažu drenažu nakupljenog sekreta. Posebno se preporučuje njegova upotreba pre spavanja.

0