Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Orthomol Immun granule 30 doza

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Orthomol Immun granule 30 doza

Šifra proizvoda: 24146

Orthomol

Pakovanje: Kutija sa kesicama

6.000,00 RSD

Dodaj u korpu

Orthomol ® Immun je hrana za specijalne medicinske namene. Ona sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. Orthomol ® Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija povezanih sa ishranom koje mogu nastati, na primjer, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija i kod osoba starijeg doba. 

Način upotrebe

Rastopiti sadržaj jednog paketića (=dnevna doza) u približno 100 – 150 ml negazirane (bez CO2) vode ili voćnog soka svaki dan i popiti u toku ili posle obroka. Ne uzimati više od jednog paketića dnevno. Da bi zadovoljili posebno povećane potrebe za mikro-nutrijentima, preporučujemo da se Orthomol ® Immun uzima dugoročno. Molimo kontaktirajte svog lekara pre uzimanja Orthmol ® Immun. 

Sastav

Nutriciona svojstva i karakteristike mikro-nutrijenata:

• Vitamin C, vitamin E, karotenoidi i fito-nutrijenti kao što su bioflavonoidi podržavaju funkciju imunih ćelija kao prirodni anti-oksidansi;
• Vitamin A doprinosi zaštiti kože i mukoznih membrana;
• Elementi u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija;
• B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese.

Dodatni opis

Ostale korisne napomene:

• Orthomol ® Immun kao prašak je bez laktoze i glutena.
• Primena Orthomol ® Immun može obojiti mokraću u žuto. Ovo je bezopasna sporedna pojava koja je prouzrokovana sadržajem vitamina B2.
• Povremeno količina vitamina C koju sadrži Orthomol ® Immun može dovesti do povećane peristaltike creva .
• Ovaj proizvod sadrži beta-karoten (provitamin A) koji ima jak efekat bojenja. Bilo kakve mrlje npr.na tkaninama je teško ukloniti.

0