Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Oregamar 15 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Oregamar 15 kapsula

Šifra proizvoda: 4351

Aleksandar MN

Pakovanje: Blister

1.450,00 RSD

Dodaj u korpu

Oregamar kapsule ulja divljeg origana se koriste u borbi protiv bakterija i gljivica.

Origano je antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe je i potentan imunostimulator. Tradicionalno se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

Kapsule su obogaćene devičanskim maslinovim uljem.

Odlične su za “čišćenje” organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica. Najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Blagotvorno deluje na urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

Način upotrebe

1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz obavezan strogi nadzor lekara.

Sastav

Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.

Dodatni opis

Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje, kao i decu mlađu od 12 godina. Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji. Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.

0