Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Novalac 2 mlečna formula za odojčad (6–12 m)

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Novalac 2 mlečna formula za odojčad (6–12 m)

Šifra proizvoda: 17417

Novalac

Pakovanje: Kutija

728,25 RSD

Dodaj u korpu

Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi stariju od šest meseci. Deo je mešovite ishrane koja se u prvih šest meseci života ne sme upotrebljavati kao zamena za majčino mleko. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mlečne formule za odojčad.
Univerzalna mlečna formula Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mleko. Sadrži sve proteine, masti, ugljene hidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su odojčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.
Odluka o početku uvođenja dopunske hrane, uključujući bilo kakav izuzetak do šestog meseca, prihvata se samo prema savetu stručnjaka sa područja medicine, farmacije, odnosno ishrane ili drugih stručnjaka sa područja nege majke i deteta uz uvažavanje individualnih posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.
Novalac 2 je deo velike grupe proizvoda posebno razvijenih da zadovolje sve prehrambene potrebe odojčadi. Za decu stariju od 12 meseci preporučujemo prelaz na Novalac 3 mlečnu formulu za ishranu dece.

Način upotrebe

Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2.
Jednu mericu rastvorite u 30 ml vode.
* kao deo mešovite ishrane.

Sastav

Sastav mlečne formule Novolac u skladu je sa evropskim direktivama o dečjoj mlečnoj hrani.

Dodatni opis

Važno obaveštenje:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

0