Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Novalac AR mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane (0–12 m)

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Novalac AR mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane (0–12 m)

Šifra proizvoda: 17643

Novalac

Pakovanje: Kutija

907,90 RSD

Dodaj u korpu

Novalac AR mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do 12. meseca ako ih majke ne doje.
Novalac AR zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do 6. meseca, a za odojčad stariju od 6 meseci prema preporuci lekara deo je mešovite ishrane.

Novalac AR jedina je mlečna formula koja sadrži kukuruzni skrob za optimalno zgušnjavanje hrane u želucu, čime smanjuje vraćanje hrane kod odojčadi. Zbog kiseloga želudačnog pH mlečna formula Novalac AR zgušnjava se tek u želucu, a ne u flašici, što obezbeđuje nesmetano hranjenje odojčeta kad je mlečna formula pripremljena.
Iako se u želucu zgušnjava, ipak ne usporava varenje jer kukuruzni skrob sadrži 99% lako svarljivog amilopektina. Upotrebom mlečne formule Novalac AR smanjuje se broj vraćanja hrane i izloženost kiselom želudačnom sadržaju koji bi mogao povrediti sluzokožu jednjaka..
Novalac AR zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta: obogaćeno je gvožđom, sadrži optimalnu količinu masti i proteina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.
Novalac AR je deo velike grupe proizvoda posebno razvijenih da zadovolje sve prehrambene potrebe odojčadi. Nakon 12. meseca preporučuje se prelaz na mlečnu formulu Novalac 3.

Način upotrebe

Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac AR.
Jednu mericu rastvorite u 30 ml vode.
* kao deo mešovite ishrane.

Sastav

Sastav mlečne formule Novalac u skladu je sa evropskim direktivama o dečjoj mlečnoj hrani.

Dodatni opis

Važno obaveštenje:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

0