Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Novalac Allernova AR mlečna formula za odojčad preosetljivu na belančevine kravljeg mleka sa regurgitacijom (0–36 m.)

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Novalac Allernova AR mlečna formula za odojčad preosetljivu na belančevine kravljeg mleka sa regurgitacijom (0–36 m.)

Šifra proizvoda: 18059

Novalac

Pakovanje: Kutija

1.818,02 RSD

Dodaj u korpu

Allernova AR je dijetetska hrana za posebne medicinske potrebe. To je zgusnuta hrana, ekstenzivni hidrolizat kazeina za novorođenčad i odojčad koja imaju alergiju na belančevine kravljeg mleka i regurgitaciju.
Allernova AR može se upotrebljavati kao jedina hrana do 6. meseca starosti. Nakon 6. meseca mlečna formula Allernova AR prema savjetu lekara upotrebljava se kao dio mešane ishrane. Allernova AR je zgusnuta hrana, proizvod hidrolizovanog kravljeg mleka (kazeina). Ne sadrži gluten i laktozu. Allernova AR zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta.

Allernova AR, ekstenzivni hidrolizat kazeina sa dodanim kukuruznim skrobom, jedina takva mlečna formula na tržištu koja ima dvostruko djelovanje:
olakšava simptome alergije na belančevine kravljeg mleka
smanjuje bljuckanje
Allernova AR zamenjuje dosadanju mlečnu formulu Allernova. Allernova AR primerena je za odojčad i malu decu do 36 meseci starosti. Sadrži potrebne hranljive sastojke za pravilan rast i razvoj deteta. Ne sadrži laktozu.
Allernovu AR upotrebljavajte samo pod zdravstvenim nadzorom. Ne upotrebljavajte je za hranjenje zdrave odojčadi. Allernova AR je kontraindikovana kod galaktozemije i/ili malapsorpcije glukoze i galaktoze.

Način upotrebe

Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,5 g specijalne formule Novalac Allernova AR. Jednu mericu rastvorite u 30 ml vode.
* kao deo mešovite ishrane.

Sastav

Sastav specijalne formule Novalac u skladu je sa evropskim direktivama o dečjoj mlečnoj hrani.

Dodatni opis

Važno obaveštenje:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

0