Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Novalac Allernova AR mlečna formula za odojčad preosetljivu na belančevine kravljeg mleka sa regurgitacijom (0–36 m.)

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Novalac Allernova AR mlečna formula za odojčad preosetljivu na belančevine kravljeg mleka sa regurgitacijom (0–36 m.)

Šifra proizvoda: 18059

Novalac

Pakovanje: Kutija

1.600,00 RSD

Dodaj u korpu
Alergijska formula Novalac Allernova AR je namenjena novorođančadi i odojčadi koja imaju alergiju na proteine kravljeg mleka (od rođenja do 3. godine). Sadrži ekstenzivni hidrolizat kazeina, koji je zlatni standard kod alergija na proteine kravljeg mleka i kukuruzni skrob, pa rešava i problem bljuckanja. Jedina je formula na tržištu koja ima dvostruko delovanje.

Način upotrebe

Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Dejstvo

 Koristi se kod alergija na proteine kravljeg mleka, a ujedno smanjuje i bljuckanje kod odojčadi. Zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta i obezbeđuju dužu sitost.

Sastav

U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dodatni opis

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.
0