Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Normolip 5 duopak 2x30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Normolip 5 duopak 2x30 kapsula

Šifra proizvoda: 22530

Esi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Normolip 5 kapsule sa fermentisanim crvenim pirinčem sa 5% monakolina, ekstraktom ploda ciklantere, gama-orizanolom, koenzimom Q, polikozanolom i hromom. Hrom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Način upotrebe

Jedna kapsula uveče pre spavanja.

Dejstvo

Fermentisani crveni pirinač - sadrži aktivni sastojak monakolin K koji utiče na sintezu holesterola koji proizvodi organizam i time smanjuje količinu ukupnog holesterola.

Ciklantera se koristi za regulaciju arterijske hipertenzije i regulisanje metabolizma ugljenih hidrata i holesterola. Novije studije pokazuju  da upotreba u trajanju od tri meseca doprinosi snižavanju holesterola za 22% a sniženje triglicerida za 30%. Pospešuje lučenje bilirubina čime doprinosi eliminaciji viška holesterola iz jetre i krvi.

Gama-orizanoli - utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vraćanja triglicerida na fiziološki nivo.

Koenzim Q10 - smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrednosti holesterola i triglicerida; ima antioksidansno dejstvo.

Polikozanoli - ograničavaju proizvodnju holesterola u organizmu i smanjuju koncentraciju ukupnog holestrola i LDL frakcije u korist HDL holesterola čime se postiže očuvanje kardiovaskularnih funkcija.

Hrom utiče na metabolizam šećera i masti - potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajući dejstvo insulina; smanjuje rizik od nastanka šećerne bolesti; smanjuje rizik od pojave katarakte.

Sastav

U jednoj kapsuli:
-suvi ekstrakt ploda divljeg krastavca/ciklantere 150mg
-fermentisano seme crvenog pirinča 58mg, standardizovano na 5% ukupnih monakolina 2.9mg
-gama-orizanol 50mg
-koenzim Q10 10mg
-polikonazol sa 60% oktakonazola 10mg
-hrom-pikolinat 66mcg

Neželjeno dejstvo

 

Dodatni opis

 

0