Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Nisita sprej

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Nisita sprej

Šifra proizvoda: 14785

Pakovanje: Bočica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za brz i jednostavan način reši problem suvog i začepljenog nosa i oseti blagodeti pravilnog disanja, obezbeđujući kvalitetna i efikasna rešenja u obliku praktičnog spreja.

Način upotrebe

  • Odrasli i deca preko 2 godine starosti: nekoliko puta dnevno primeniti 1-2 prskanja u svaku nozdrvu.
  • Odojčad i deca do 2 godine starosti: 1 prskanje u svaku nozdrvu nekoliko puta dnevno.
  • Pre upotrebe skinuti zaštitni poklopac. Zatim nekoliko puta povući na dole pumpni mehanizam dok ne izađe prvi mlaz spreja. Sprej je spreman za upotrebu.
  • Vrh aplikatora uvući u nozdrvu, a zatim povući pumpni mehanizam. Pri tome bočicu držati uspravno, a glavu ne naginjati unazad. Za vreme rasprskivanja spreja, lagano udahnuti kroz nos. Na kraju, pumpni mehanizam se postepeno otpusti i aplikator lagano izvuče iz nosa.
  • Iz higijenskih razloga i da bi se izbegla infekcija, samo pojedna osoba treba da koristi bočicu Nisita® spreja. Nakon upotrebe aplikator treba oprati vodom, osušiti i ponovo vratiti na bočicu.

Dejstvo

Nisita sadrži soli natrijum hlorida i natrijum hidrogenkarbonata. Joni natrijuma i hlora neophodni su za normalnu funkciju ćelija, koje lučenjem sluzi uspostavljaju prirodni mehanizam vlaženja sluznice i čišćenja vazduha. S druge strane, natrijum-hidrogenkarbonat održava baznu pH vrednost na sluznici nosa, što omogućava optimalnu aktivnost cilijarnog sistema, odgovornog za odstranjenje nečistoća sa sluznice nosa. Nisita vlaži i čisti sluznicu nosa i tako omogućava ispunjavanje njene fiziološke i zaštitne funkcije.

Sastav

1ml izotoničnog rastvora sadrži 3,3mg natrijum hlorida i 8,3mg natrijumhidrogen karbonata.
Ostali sastojci: prečišćena voda.

0