Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Neuro MD gel 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Neuro MD gel 50ml

Šifra proizvoda: 17958

Aleksandar MN

Pakovanje: Tuba

1.254,00 RSD

Dodaj u korpu

Gel koji otklanja posledice nastale usled neuromišićnih tegoba, ujedno i podstiče regeneraciju neuromišićnog tkiva.

Pomaže kod periferne neuropatije i mikroangiopatije, bolova u leđima, bolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogama, išijasa i svih vrsta neuralgija, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, povreda i grčeva u mišićima, svih ostalih neuro-muskularnih poremećaja.

Nakon nanošenja, odmah počinje da deluje na mestu primene. Ne ostavlja masne mrlje.

Dejstvo

Predstavlja kombinaciju prirodnih biljnih sirovina koje deluju na smanjenje bola i upalnih procesa i doprinose stvaranju prijatnog osećaja zagrevanja. 
Takođe, deluje na kožu umirujuće, neguje je i pospešuje njenu regeneraciju.

Kapsaicin lokalno deluje na nervne zavšetke i izaziva osećaj toplote. Na mestu primene se pojavljuje crvenilo što je posledica širenja krvnih sudova i boljeg protoka krvi. Zbog veoma jakog dejstva ne sme se aplikovati na sluzokožu i oštećenu kožu. Dovodi do ublažavanja bola u zglobovima i mišićima, a takođe pomaže kod neuropatskog bola i dijabetične neuropatije.

Arnika (Arnica montana) ima protivupalno, analgetsko dejstvo sa efektima hladjenja. Lokalno primenjen ekstrakt arnike koristi se za lečenje osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, ublažava bolove u mišićima, pospešuje zarastanje i resorpciju hematoma.
Vanilil butil etar ima opuštajući i relaksirajući osećaj zagrevanja.
Ekstrakt kamilice deluje protivupalno, umiruje i neguje kožu. Kopriva je efikasni lek za hronične reumatske bolove, paralizu mišića i išijas. Metil nikotinat kada se nanese na kožu, izaziva vazodilataciju, povećavajući cirkulaciju krvi. Efikasan je za ublažavanje blagih bolova i svraba. Pantenol neguje kožu, umiruje, hidrira. Aloja umiruje i neguje kožu.

0