Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Nefrovit kapi

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Nefrovit kapi

Šifra proizvoda: 20803

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica

1.100,00 RSD

Dodaj u korpu

Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u Nefrovit kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa.

Način upotrebe

Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 Nefrovit kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje Nefrovit-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Dejstvo

Izraženo diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, saponina i etarskih ulja. Povećanim protokom tečnosti i antibiotskom dejstvu fitoncida, Nefrovit deluje kod infekcija urinarnog trakta. Bolji protok tečnosti kroz organizam obezbeđuje bolju razmenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno dejstvo na bubrege ima i prisustvo kalijumovih soli u Nefrovit-u. Upotrebom ovog preparata olakšava se eliminacija peska i taloga iz bubrega i mokraćne bešike i tegobe vezane za prisustvo kamena, bolne krize, hronične tegobe, česte infekcije. Nefrovit preventivno deluje protiv stvaranja peska i kamena.

Sastav

Veronicae herba, Taraxaci radix, Solidago virgaurea herba, Betulae pendulae folium, Equisetum herba.

Dodatni opis

Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mokraćom), hematurija (krv u mokraći), albuminurija (belančevine u mokraći), pesak i kamen u bubrezima i mokraćnoj bešici.

0