Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Mumia Altajska tablete za bolju funkciju organizma

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Mumia Altajska tablete za bolju funkciju organizma

Šifra proizvoda: 11263

Evalar

Pakovanje: Kutija

1.200,00 RSD

Dodaj u korpu

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI predstavlja kompleks prirodnih, bioloških aktvinih materija (aminokiselina, organskih kiselina, vitamina i minerala), neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.

Pod njihovim dejstvom normalizuje se razmena minerala u organizmu, ubrzavaju procesi obnove tkiva i pojačava prirodni imunitet.

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI se od davnina koristi kao dodatak ishrani, pogotovo u periodu oporavka posle težih povreda i bolesti. Posebno se preporučuje kod preloma kostiju, opekotina, za ubrzanje zarastanja rana, te kod dužih, iscrpljujućih bolesti i stanja u kojima dolazi do slabljenja prirodne otpornosti organizma.

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI prečišćeni (ZLATNI MUMIO) dobija se iz smole altajskih četinara, prečišćava od balastnih materija i formuliše u tablete namenjene peroralnoj primeni.

Način upotrebe

Preporučuje se odraslima i deci iznad 14 godina, u dozi od 1 tablete 1-2 puta na dan, tokom 25 dana. Tabletu treba popiti sa čašom vode u toku obroka.

Sastav

( 1 tablete ): mumijo očišćeni – 0,2g. Energetska vrednost jedne tablete 0,2g iznosi 0,05Kcal što odgovara 25Kcal za 100gr.

0