Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Mumia Altajska tablete za bolju funkciju organizma

Mumia Altajska tablete za bolju funkciju organizma

Šifra proizvoda: 11263

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

878,07 RSD

Dodaj u korpu

Lista želja

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI predstavlja kompleks prirodnih, bioloških aktvinih materija (aminokiselina, organskih kiselina, vitamina i minerala), neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.

Pod njihovim dejstvom normalizuje se razmena minerala u organizmu, ubrzavaju procesi obnove tkiva i pojačava prirodni imunitet.

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI se od davnina koristi kao dodatak ishrani, pogotovo u periodu oporavka posle težih povreda i bolesti. Posebno se preporučuje kod preloma kostiju, opekotina, za ubrzanje zarastanja rana, te kod dužih, iscrpljujućih bolesti i stanja u kojima dolazi do slabljenja prirodne otpornosti organizma.

MUMIO (MUMIJO) ALTAJSKI prečišćeni (ZLATNI MUMIO) dobija se iz smole altajskih četinara, prečišćava od balastnih materija i formuliše u tablete namenjene peroralnoj primeni.

Način upotrebe

Preporučuje se odraslima i deci iznad 14 godina, u dozi od 1 tablete 1-2 puta na dan, tokom 25 dana. Tabletu treba popiti sa čašom vode u toku obroka.

Sastav

( 1 tablete ): mumijo očišćeni – 0,2g. Energetska vrednost jedne tablete 0,2g iznosi 0,05Kcal što odgovara 25Kcal za 100gr.

0