Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Multi-Gyn LiquiGel

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Multi-Gyn LiquiGel

Šifra proizvoda: 17947

Ostali Brendovi

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Trenutno smanjuje suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje.
Optimizuje stanje vaginalnog tkiva.
Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant.
Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floru.

Način upotrebe

Operite ruke i vrhovima prstiju nanesite MultiGyn Liquigel na usmine i oko otvora vagine.
Možete ga naneti u bilo kom trenutku i onoliko često koliko je potrebno da bi se postigao osećaj ugodnosti.
Gel se lako uklanja vlažnim peškirom i ne ostavlja mrlje. Posle nanošenja MultiGyn Liquigel može vam stvoriti osećaj toplote i lakog peckanja, što je potpuno normalno i nestaće za nekoliko minuta.

Dejstvo

Multi-Gyn LiquiGel ima jedinstveno dejstvo. Multi-Gyn LiquiGel trenutno smanjuje suvoću vagine. On dovodi vaginalno tkivo u optimalno stanje i stimuliše prirodno vlaženje vagine.

Multi-Gyn LiquiGel zasnovan je na patentiranom 2QR kompleksu koji na siguran i prirodan način neutrališe štetne bakterije. Zato se koristi u procesu prirodnog zarastanja tkivnih oštećenja na intimnom području (npr. nakon porođaja ili nakon operacije). Multi-Gyn LiquiGel optimizuje stanje vaginalnog tkiva, smanjuje otok i pomaže u sprečavanju iritacije.
Proizvod je prirodan, siguran i blag, jer se ne bazira na toksičnim materijama ili jakim hemikalijama, pa zato nema neželjenih efekata.

Ovaj jedinstveni proizvod za ličnu negu idealan je za smanjenje suvoće vagine koja može biti uzrokovana: polnim odnosom, hormonskim promenama, lekovima, stresom ili umetanjem tampona. Izvrstan je lubrikant i ima snažan, ublažujući efekat usled čega se povećava uživanje kod polnog odnosa ili olakšava umetanje tampona. Multi-Gyn LiquiGel prikladan je i za profesionalnu upotrebu kod ginekoloških pregleda.

Sastav

Vodu, ekstrakt Aloja (Aloe Barbadensis extract), glicerin, betain, kaprilil glikol, unakrsni polimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline, ksantan gumu.
 

Dodatni opis

Multi-Gyn Liquigel ne sadrži konzervanse, hormone, parfeme, silicone, sastojke životinjskog porekla, agresivne hemijske supstance.

LiquiGel može se primenjivati u kombinaciji sa lekovima.
Nije sredstvo za kontracepciju i ne sadrži spermicide.
Može se koristiti i pri odnosu sa kondomom.

0