Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Milupa Bio 7 žitarica kašica 6+ 200g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Milupa Bio 7 žitarica kašica 6+ 200g

Šifra proizvoda: 15965

Milupa

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Organska kaša 7 žitarica za bebe od 6 meseci kombinuje sedam različitih žitarica sa specijalno testiranih useva i idealne su za bebe koje se navikavaju na nove teksture. 
Kaša sa žitaricama bez mleka i bez dodatka šećera je posebno prilagodljiva i brzo se priprema – kao čista kaša ili sa voćem ili povrćem. Sadrži prirodno prisutne šećere.

Način upotrebe

Koristite čistu posudu i kašičicu za hranjenje.
1. Sipajte 18 g (približno 4-5 supenih kašika) Milupa žitarica u čistu posudu.
2. Dodajte 182 mL majčinog mleka ili bilo koje mlečne formule koja Vam je propisana od strane lekara.
3. Pomešajte 1-2 minuta tako da se dobije konzistentan pire. Molimo Vas da pripremate žitarice sveže i da ne koristite ostatke prethodnog obroka. Pakovanje čuvajte čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Proizvod čuvajte zaštićen od kontaminacije. Za uzimanje proizvoda koristite uvek suvu kašiku. Iskoristite u roku od 3-4 nedelje nakon otvaranja.

Sastav

Žitarice 95% (organsko brašno od celog zrna pšenice 84%, organsko brašno od celog zrna ovsa 2,7%, organsko pirinčano brašno 1,7%, organsko kukuruzno brašno 1,7%, organsko brašno od celog zrna ječma 1,7%, organsko brašno od celog zrna raži 1,7%, organsko brašno od celog zrna spelte 1,7%), organske ljuspice banane, organska jagoda u prahu, vitamini (tiamin-mononitrat)
0