Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Memoaktiv kapsule

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Memoaktiv kapsule

Šifra proizvoda: 17236

Pharmanova

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Proizvod na biljnoj bazi za postizanje boljih psiho-fizičkih sposobnosti.

Način upotrebe

Jedna kapsula dnevno, pola sata pre doručka ili ručka.

Dejstvo

Memoaktiv poboljšava memoriju, sprečava gubitak radne sposobnosti i olakšava intelektualni napor. Osobama pod pritiskom i hroničnim stresom pruža veću efikasnost i olakšanje pri obavljanju svakodnevnih obaveza.
Aktivna supstanca Memoaktiva - biljka Rhodiola rosea je biljka većih nadmorskih visina. Poznata je u tradicionalnoj medicini skandinavskih zemalja i Rusije, gde se koristila za povećanje fizičke izdržljivosti, poboljšanje radne sposobnosti, kao eliksir dugovečnosti, radi lakšeg podnošenja visinske bolesti, u tretmanu zamora, anemije, impotencije, gastrointenstinalnih smetnji, infekcija. Ispitivanja dejstva biljke Rhodiola rosea najdetaljnije su sprovodili Rusi, koji su je svrstali u grupu adaptogenih biljaka koja svojim delovanjem povećava sposobnost organizma da se prilagodi različitim fizičkim, hemijskim, biološkim i psihološkim uticajima sredine.
Aktivni principi biljke Rhodiola rosea povećavaju nivo neurotransmitera koji utiču na kongitivne procese i smanjuju lučenje hormona kateholamina i kortizola, odgovornih za stres. Preopterećenost obavezama i hronični stres su najveći neprijatelji i kvalitetnog seksulanog života. Memoaktiv omogućava prirodno i bezbedno oslobađanje od napetosti i stresa, pojačava seksulanu želju i obezbeđuje bolji rezultat u obavljanju svih aktivnosti.

Sastav

Jedna kapsula sadrži: 250 mg standardizovanog suvog ekstrakta Zlatnog korena (Rhodiola rosea)

Dodatni opis

  • bolje pamćenje i koncentracija
  • bistrije misli
  • brže učenje
  • eliminiše tremu i stres
  • ne stvara zavisnost
0