Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Maxxes tablete za potenciju

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Maxxes tablete za potenciju

Šifra proizvoda: 21240

Esentico

Pakovanje: Kutija

225,00 RSD

Dodaj u korpu

Mexxes je dijetetski suplement nastao pažljivo odabranom kombinacijom lekovitih biljaka koje su od davnina poznate kao moćni afrodizijaci i adaptogeni. Njihovi aktivni principi značajno jačaju polnu moć muškarca, ali takođe jačaju i otpornost organizma, vraćaju vitalnost i doprinose očuvanju zdravlja urogenitalnog trakta.

Način upotrebe

Popiti sa velikom čašom vode 45 minuta pre odnosa.
Upotrebljava se 1 tableta dnevno

Dejstvo

  • poboljšava seksualne funkcije muškarca
  • pomaže u terapiji erektilne disfunkcije
  • preporučuje se kod prerane ejakulacije
  • povoljno utiče na pokretljivost spermatozoida

Sastav

Ginsenozidi, koji potiču iz žen-šena (Panax ginseng) u organizmu oslobađaju postojeći testosteron, što dalje dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnosti.

Aktivni princip biljke tibetanski goji (Lycium barbarum)-arginin (kao prekursor NO) deluje kao afrodizijak, pojačava potenciju muškarca, pa se upotrebljava za jačanje polne moći i protiv impotencije, kao i kod erektilne disfunkcije. Mehanizam delovanja jeste stvaranje NO (EDRF = Endothelium Derived Relaxing Factor = endotelni faktor relaksacije) koji stimuliše enzim gvanilatnu ciklazu i pojačava sintezu cGMP (ciklicnog gvanozin-monofosfata) koji zatim prouzrokuje relaksaciju glatkih mišica krvnih sudova, uključujuci i corpus cavernosum. Takođe, arginin utiče i na pokretljivost spermatozoida jer spermatozoidi stvaraju NO upravo iz arginina koji je potreban za održavanje njihove vitalnosti.

Aktivni princip Herba epidemii, ikarin, je dozno-zavisni inhibitor PDE5 (fosfodiesteraze-5 koja je prisutna u corpus cavernosum). Na taj način se sprečava razgradnja cGMP (cikličnog gvanozin-monofosfata), pa se on duže zadržava u aktivnom obliku, prouzrokuje relaksaciju corpus cavernosum-a, njegovo punjenje i erekciju.

Jasmin ulje (Jasmin essential oil), proveren je i snažan afrodizijak koji se koristi za sve vrste seksualnih problema

0