Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

MaxMedica Pro Nerv Forte 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

MaxMedica Pro Nerv Forte 30 kapsula

Šifra proizvoda: 16142

Max Medica

Pakovanje: Blister

990,00 RSD

Dodaj u korpu
Pro Nerv Forte sadrži standardizovane ekstrakte korena valerijane, herbe pasiflore, lista matičnjaka i ploda gloga, uz dodatak magnezijuma. Sinergistički ovih 5 aktivnih sastojaka pomažu kod napetosti, nervoze, stresa i uznemirenosti. Prozvod doprinosi opuštanju, ne sadrži psihoaktivne sastojke i ne dovodi do pojave zavisnosti ili rezistencije.

Način upotrebe

1 kapsula dnevno, po potrebi.

Dejstvo

Valerijana doprinosi opuštanju, očuvanju mentalnog balansa u slučaju napetosti i stresa, održavanju smirenosti, smanjenju razdražljivosti, lakšem nastupanju i održavanju sna. 
Pasiflora doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji i skraćenju vremena potrebnog da osoba zaspi.
Matičnjak pomaže u održavanju pozitivnog raspoloženja i održavanju mentalnog i fizičkog blagostanja, doprinosi opuštanju i dobrom kognitivnom funkcionisanju. 
Glog doprinosi normalnoj funkciji srca i kardiovaskularnog sistema, kao i normalnoj funkciji digestivnog trakta. Prema EMA monografiji koristi se kao tradicionalno biljno sredstvo za ublažavanje privremenih simptoma srčanih tegoba (palpitacija, osećaj ubrzanog rada srca usled blage anksioznosti) u slučajevima kada su isključena ozbiljna medicinska stanja, a takođe se primenjuje za ublažavanje blagih simptoma mentalnog stresa i kao pomoć prilikom uspavljivanja.
Magnezijum je esencijalni mineral koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti.

Sastav

U jednoj kapsuli:
-suvi ekstrakt korena valerijane stand. na 0.8% valerijanske kiseline 125mg ( od toga valerijanske kiseline 1mg)
-suvi ekstrakt herbe pasiflore stand. na 3% flavonoida 180mg (od toga flavonoida 5.4mg)
-suvi ektrakt lista matičnjaka stand. na 5% flavonoida 25mg ( od toga flavonoida 1.25mg)
-suvi ektrakt ploda gloga stand. na 3% flavonoida 25mg ( od toga flavonoida 0.75mg)
-magnezijum-oksid 60mg

Slični proizvodi

0