Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Longupinn sprej 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Longupinn sprej 50ml

Šifra proizvoda: 15787

INNventa

Pakovanje: Bočica sa raspršivačem

2.100,00 RSD

Dodaj u korpu
Longupinn sprej sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene i ulja karanfilića koja muškim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije. 
Formulacija je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organa u dobrom stanju.

Preporučuje se pacijentima koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom (primarnom ili sekundarnom), kao dopunska terapija kod pacijenata sa prevremenom ejakulacijom koji su već na terapiji lekovima, osobama koje imaju potrebu da odlože refleks ejakulaciju u svrhu produženja zadovoljstva.

Način upotrebe

Aplikovati jednu do dve doze u oblasti penisa i nežno umasirati, 10 minuta pre seksualnog odnosa.
Promućkati pre upotrebe.
Nije neophodno ispirati ga nakon seksualnog odnosa. Sprej nije kontraindikovan kod osoba mlađih od 18 godina. Može se koristiti zajedno sa kondomom i drugim sredstvima kontracepcije. Koristi se po potrebi, a može se primenjivati i svakodnevno u dužem vremenskom periodu.

Dejstvo

Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene predstavlja patentom zaštićeni prirodni desenzitizator, koji smanjuje prenos impulsa stimulacije tokm seksualnog odnosa, čime se odlaže refleks ejakulacije.
Ulje karanfilića predstavlja prirodni lokalni anestetik koji se sastoji  se od eugenola u koncentraciji od minimum 80% i β-karofilen 8-18%.
Lubrajel predstavlja patentom zaštićen hidrosolubilni prozirni gel sa izuzetnim emolijentnim svojstvima koji povećava užitak tokom seksualnog odnosa i služi kao lubrikant.

Sastav

Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene (Zanthoxylum Bungeanum), ulje karanfilića (Eugenia caryophyllus), Lubrajel, sok lista aloje (Aloe Barbadensis).
0