Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Longupinn sprej 20ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Longupinn sprej 20ml

Šifra proizvoda: 17986

INNventa

Pakovanje: Bočica sa raspršivačem

1.022,00 RSD

1.460,00 RSD

Dodaj u korpu

Promocija od 03.04.2024 do 30.04.2024

Longupinn® sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene® i ulja karanfilića koja muškim spoljašnjim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije.
Formulacija je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organa u dobrom stanju.

Jedinstveno prirodno rešenje za odlaganje refleksa ejakulacije, brz terapijski efekat, već od prve doze. Produžava zadovoljstvo poboljšavajući kvalitet života oba partnera. Lokalna primena omogućava izostanak sistemskih neželjenih efekata. Jednostavna primena i visoka komplijansa. Bezbedan za dugotrajnu upotrebu.

Način upotrebe

Aplikovati jednu do dve doze u oblasti penisa i nežno umasirati, 10 minuta pre seksualnog odnosa.

Nije neophodno ispirati ga nakon seksualnog odnosa. Sprej nije kontraindikovan kod osoba mlađih od 18 godina. Može se koristiti zajedno sa kondomom i drugim sredstvima kontracepcije. Koristi se po potrebi, a može se primenjivati i svakodnevno u dužem vremenskom periodu.
0