Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Lekolid 30 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Lekolid 30 tableta

Šifra proizvoda: 5043

Ostali Brendovi

Pakovanje: Blister

3.010,00 RSD

Dodaj u korpu
Lekolid je dodatak ishrani koji sadrži kvercetin, kurkumu i N-acetilcistein.

Način upotrebe

1 tableta dnevno u ciklusu od 3 meseca.

Dejstvo

Kvercetin pripada klasi flavonoida, široko je rasprostranjen u biljnom svetu u kori, kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i u brokoliju. Kvercetin u Lekolidu je iz ekstrakta Shopora japonica (japanski bagrem).
Kurkuma ili indijski šafran (latinski naziv: Curcuma longa). Aktivna supstanca: kurkuminoidi. Kurkuma spada u biljke klasifikovane kao GRAS – Generally Recognized As Safe Substances, odnosno supstance generalno priznate kao bezbedne. Nema akutne ili hronične toksičnosti. Kod ljudi je bezbedan čak i u visokim dozama (8g/dnevno).
N-Acetilcistein je forma L-cisteina. L-cistein je higroskopan i razgrađuje se tako što polako oksidiše, dok je NAC stabilniji i bolje se absorbuje. Ova aminokiselina stabilizuje proteinske strukture i neophodna je za formiranje glutationa, jednog od najznačajnijih antioxidanasa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju ćeliju.

Sastav

U jednoj tableti:
kvercetin 200mg
kurkuma 210mg
kurkuminoidi 200mg
N-acetilcistein 150mg

Dodatni opis

Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i deci mlađij od 3 godine, osobama sa opstrukcijom žučnih puteva i sa kamenjem u žuči, kao i osobama na antikoagulantnoj terapiji.
0