Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Laxomucil kesice bonus pakovanje

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Laxomucil kesice bonus pakovanje

Šifra proizvoda: 18037

Ivančić i sinovi

Pakovanje: Kutija sa kesicama

880,00 RSD

Dodaj u korpu

Laxomucil je dodatak ishrani na bazi dijetetskih vlakana iz semene opne azijske bokvice. Doprinosi pravilnom funkcionisanju digestivnog trakta i očuvanju opšteg dobrog stanja organizma.

Način upotrebe

Odraslma i deci starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vremenskim intervalima, nezavisno od obroka, do uspostavljanja normalnog rada creva. Po uspostavljanju redovnog pražnjenja creva, količina se može smanjili na 1 do 2 kesice dnevno. Deca od 6 do 12 godina može se, u slučaju potrebe, dati polovina količine za odrasle.

Sadržaj kesice prelli sa 200 ml vode, razmutiti i odmah popiti. Preporučuje se da se potom popije dodatna čaša vode, kao i da se poveća ukupni dnevni unos tečnosti.

Dejstvo

Laxomucil ispoljava efekat najčešće 12 -72 sata po primeni, a optimalan učinak se postiže posle nekoiko dana kontinuirane pri mene. Laxomucil se može korislti tokom dužeg vremenskog perioda, u kontinuitetu. Ipak, potrebno je potražiti savet lekara ili farmaceuta, ukoliko se tokom perioda od 7 dana ne postigne željeni efekat, jer se usporena peristatika i otežano pražnjenje creva mogu javiti i kao simptomi nekih oboljenja digesfivnog trakta.

Sastav

Jedna kesica praška za pripremanje napitka sa prijatnim ukusom šljive sadrži 3,26 g praha semene opne azijske bokvice (Plantago ovata) i 15 mg senozida ekstrahovanih iz lista sene (Cassia angustifolia).

Dodatni opis

Napomena:
Laxomucil ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata.
Osobama sa hroničnim oboljenjima ili bolovima u digestivnom traktu, osobama sklonim alergijskim reakcijama i osobama koje uzimaju lekove protiv infektivnih ili organskih bolesti se savetuje uzimanje preparata Laxomucil isključivo uz prethodnu konsultaciju sa lekarom.

0