Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Koenzim Q10 100mg 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Koenzim Q10 100mg 30 kapsula

Šifra proizvoda: 14813

Anafarm

Pakovanje: Bočica

1.000,00 RSD

Dodaj u korpu

Preparat Koenzim Q10 sadrži prirodni koenzim Q10 koji je najefikasniji oblik za nadoknadu manjka ovog koenzima u organizmu.

Kao dodatak ishrani prirodni Koenzim Q10 preporučuje se osobama starijim od 35 godina, osobama izloženim stresu i psihofizičkom naporu, sportistima (zbog velikih energetskih potreba), kao i za stanja hroničnog umora i iscrpljenosti organizma.

Način upotrebe

Odrasli: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Dejstvo

Koenzim Q10 neophodan je činilac optimalnog funkcionisanja organizma, dobrog zdravlja, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti. Nedostatak ovog koenzima naročito se odražava na rad organa koji neprestano funkcionišu i imaju visoke energetske zahteve (srce, mozak, bubrezi).

Anafarmov preparat Koenzim Q10 prirodnog je porekla. Proizvodi se od najkvalitetnijih uvoznih prirodnih sirovina dobijenih biofermentacijom sa sadržajem od preko 99% čistog koenzima Q10 koji je identičan koenzimu Q10 koji se stvara u našem organizmu.

Treba imati u vidu da se na tržištu nalaze dve vrste preparata koenzima Q10. To su Koenzim Q10 prirodnog porekla (biokoenzim) koji je u potpunosti bioiskoristljiv. Druga vrsta je veštački koenzim Q10 sintetskog porekla koji je manje aktivan i slabije iskoristljiv u organizmu. Zbog svih navedenih prednosti i dokazanog efekta, pri odabiru preparata uvek se treba odlučiti za one koji sadrže prirodni Koenzim Q10.

Sastav

1 tableta sadrži 100 mg Koenzima Q10 (ubihinon)

Dodatni opis

Upozorenje: Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara.
Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.

0