Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Khan krem-gel sa masažerom 200ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Khan krem-gel sa masažerom 200ml

Šifra proizvoda: 9907

Esensa

Pakovanje: Pakovanje

948,61 RSD

Dodaj u korpu
Khan masažer tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor i metil salicilat, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se njegova primena kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i kod uganuća, iščašenja i istegnuća nastalih prilikom sportskih ili rekreativnih aktivnosti.
Zahvaljujući krem gel podlozi, može se nanositi i lako razmazivati na sve delove tela, uključujući kosmate i eksponirane delove, ne ostavljajući masne tragove.

Način upotrebe

Nakon skidanja poklopca, vrh tube sa položaja off okrenuti u položaj on. Istisnuti krem gel na bolno mesto i kružnim pokretima uz pomoć masažer kuglica na vrhu tube utrljati do potpunog upijanja.

Dejstvo

Khan masažer tigrov krem gel je formulisan na bazi etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića, mentola i kamfora, aktivnih sastojaka koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod degenerativnih i upalnih oboljenja zglobova i mišića. Sinergističkim dejstvom ovi aktivni principi poboljšavaju cirkulaciju i vazodilataciju na mestu primene, što dovodi do bolje prokrvljenosti tkiva, ublažavanja bola i otoka, kao i do povećane pokretljivosti tretiranog dela tela. Karanfilić ispoljava efekat blagog prirodnog anestetika, dok mentol prijatno hladi kožu i time ublažava osećaj peckanja, do kog može doći usled poboljšanja cirkulacije.

Ova formulacija je obogaćena metil salicilatom, koji doprinosi ublažavanju bolova kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Metil salicilat je izolovan iz ulja zimzelena, intenzivnog je mirisa, a primenjen na kožu, dovodi do hiperemije (pojačanog dotoka krvi u kožu). Metil salicilat je iritans i prirodni analgetik, koji lokalno pospešuje cirkulaciju i ublažava bol.

Zahvaljujući dobroj apsorpciji kroz kožu i visokoj koncentraciji delujućih sastojaka na ciljnom mestu, proizvodi smiruju upalni proces, pojačavaju prokrvljenost, pri čemu se postiže prijatan osećaj toplote i opuštanje mišića.

Sastav

  • etarsko ulja eukaliptusa
  • etarsko ulja karanfilića
  • mentol
  • kamfor
  • metil salicilat
0