Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

IN derma SILICA 60 tableta 2+1 gratis + četka sa efektom masaže

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

IN derma SILICA 60 tableta 2+1 gratis + četka sa efektom masaže

Šifra proizvoda: 16711

Ostali Brendovi

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
IN derma Silica suplement koji ubrzava rast kose i sprečava opadanje jer poboljšava cirkulaciju, jača krvne sudove i povećava dopremanje hranjivih materija i kiseonika do korena dlake. Odgovoran za zdrav rast i deobu ćelija i stimuliše prirodni rast kose.
Jača nokte, praveći ih otpornim na listanje i lomljenje. Osim što nadokonađuje silicijum, koji je dominantan mineral u zdravim noktima, svojim sastavom stimuliše ćelije koje prirodno proizvode keratin.

Način upotrebe

Uzeti po 1 tabletu 2 puta dnevno, ujutru  i uveče.

Dejstvo

Povećava debljinu dlake jer povećava volumen dermalnih papila i količinu keratina. povećava aktivnost i efikasnost ćelija koje proizode keratin.  Povećanjem količine kolagena u zidovima krvnih sudova, povecava elasticnost kapilara, što osigurava obilan protok hranjivih sastojaka koji pomažu proces keratinizacije u kosi. Povećava debljinu dlake i jača proteinske veze koje kosi daju fleksibilnost i elasticnost. Kosa je otporna na prekidanje i ima manje rascvetalih krajeva.

Generiše kolagen koji deluje ispod površine kože i popunjavajući praznine, povlaci je na gore i koža postaje glatka. Aktivira ćelije fibroblaste koje generišu kolagen i elastin, koje počinju da rade brže i efikasnije.
Pomaže u stvaranju bogatog višesmerno umreženog kolagena koji je tipačan za mladu kožu i ovo povezivanje sprečava stvaranje nabora. Silicijum je kljucan za aktiviranje enzima hidroksilacije za umrežavanje kolagena, što poboljšava snagu i elastičnost ovih vlaknastih proteina. Ova gusta mrežica kolagena pomaže u sprecavanju formiranja bora i sprečava proširenje pora.

Sastav

Sastav2 tablete
Ekstrakt rastavića (Equisetum arvense) (sadrži organski vezan silicijum 12 mg računato kao silica)          250  mg                                  
Vitamin B3 ( kao niacinamid)            9,4 mg
Vitamin B5 (Kalcijum D-  pantotenat)6,8 mg
Folna kiselina100 µg
0