Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Imunitinn MR 10 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Imunitinn MR 10 tableta

Šifra proizvoda: 5735

INNventa

Pakovanje: Blister

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Imunitinn® MR predstavlja trostruku zaštitu od infekcija tokom 24h.
Imunitinn® MR je hrana za posebne medicinske namene, na bazi zelenog čaja, korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus i vitamina D, za potrebe ishrane osoba sa oslabljenim imunitetom, kod virusnih infekcija, blagih i umerenih simptoma gripa.

Prevencija virusnih infekcija respiratornog trakta, ublažavanje i lečenje simptoma gripa, stimulacija imunog sistema, prevencija pojave bakterijske infekcije koja se često nadovezuje na virusnu infekciju, pomoćna terapija u lečenju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Način upotrebe

Popiti jednu tabletu dnevno, uz čašu vode, na prazan stomak.

Dejstvo

Imunitinn® MR čine troslojne tablete sa modifikovanim oslobađanjem koje su proizvedene inovativnom tehnologijom koja omogućava postepeno oslobađanje aktivnih supstanci (u toku 1. sata od konzumacije se oslobađa epigalokatehin-galat (EGCG), u 2. satu se oslobađa L. Rhamnosus, a 4 sata nakon primene se oslobađa vitamin D što omogućava trostruku zaštitu od infekcija tokom 24h.

Sastav

Jedna tableta sa modifikovanim osobađanjem Imunitinn® MR-a sadrži: suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinesis (L.) Kuntze) standardizovan na 95% polifenola i 45%
epigalokatehingalata (EGCG) u količini od 200 mg, Lactobacillus rhamnosus 1x10 9 CFU, vitamin D (holekalciferol) 50 μg (2000 IJ).

Uz Imunitinn MR 10 tableta preporučujemo

0