Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Imunoglukan P4H 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Imunoglukan P4H 30 kapsula

Šifra proizvoda: 20317

Medis

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Imunoglukan kapsule su prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom se skraćuje trajanje respiratornih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Kliničke studije su dokazale bezbednost i do 12 meseci kontinuirane primene. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Način upotrebe

Imunoglukan kapsule se primenjuju na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata pre večere. Preventivna primena je 1 kapsula na dan, akutna 3 kapsule na dan u jednoj dozi. Kliničke studije dokazuju bezbednost primene i do 12 meseci kontinuirane primene.

Dejstvo

Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Sastav

Imunoglukan 100mg, vitamin C 60mg, cink 5mg

Dodatni opis

Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan kapsule samo nakon saveta lekara.
0