Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Immusan C800 5u1 20 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Immusan C800 5u1 20 tableta

Šifra proizvoda: 15612

Ostali Brendovi

Pakovanje: Pakovanje

880,00 RSD

Dodaj u korpu

U vreme povećanog rizika od infekcije, jačanje imunskog sistema je od posebne važnosti.

Imunski sistem našeg organizma je važan činilac našeg zdravlja, jer je njegova uloga da nas štiti od infekcija. Zahvaljujući sastojcima koje sadrži, Immusan C 800 5 u 1 odbrambeni kompleks pruža potporu odbrani našeg organizma. Zahvaljujući tetesept depo tehnologiji[, telo se snabdeva potrebnim vitaminima i mineralima ravnomerno, tokom nekoliko sati. Jedna tableta dnevno je dovoljna da pruži podršku imunskom sistemu čak i u posebno izazovnim trenucima.

Dejstvo

Postepeno i konstantno oslobađanje malih doza aktivnih sastojaka iz preparata tokom dužeg vremena. Na taj način se omogućava bolja apsorpcija u organizmu i  dugotrajno snabdevanje svim mineralima i vitaminima potrebnim za pravilno funkcionisanje imunskog sistema.

Za razliku od ostalih sličnih proizvoda, sa trenutnim oslobađanjem aktivnih sastojaka, gde je dostupnost sastojaka kratkotrajna, Immusan C 800, zahvaljujući ovoj tehnologiji obezbeđuje sveobuhvatnu podršku imunskom sistemu tokom celog dana, pri čemu se telo konstantno snabdeva neophodnim nutrijentima.

Na taj način, uzimanjem samo jedne tablete dnevno,  našem organizmu je omogućeno snabdevanje svim potrebnim mineralima i vitaminima, naročito u periodima virusnih i bakterijskih infekcija.

Sastav

·        Vitamin C 800mg

·        Zink 10mg

·        Vitamin D3 25μg (1000 i.j.)

·        Selen 55μg

·        Vitamin B12 10μg

0