Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Dietpharm Immuno Shark 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Dietpharm Immuno Shark 30 kapsula

Šifra proizvoda: 6082

Dietpharm

Pakovanje: Kutija

660,00 RSD

Dodaj u korpu
Immuno Shark je dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja jetre morskog psa koji je namenjen za jačanje imuniteta.
Immuno Shark kapsule namenje su osobama sa oslabljenim imunitetom, podložnim infekcijama i prehladama, osobama starijeg životnog doba, izloženim stresu, izloženim većim fizičkim naporom i sportistima, pacijentima na produženim medicinskim tretmanima.

Način upotrebe

 Uzimaju se 1-3 kapsule na dan.

Dejstvo

Ispoljava imunomodulatorno i imunostimulatorno dejstvo.

Zahvaljujući imunomodulatornom dejstvu održava ravnotežu imunog sistema bez njegove prekomerne stimulacije. To znači da u stanjima smanjenje aktivnosti imunog sistema povećava imuni odgovor, dok u stanjima prenaglašenog imunog odgovora snižava imunu aktivnost.

Zahvaljujući imunostimulatornom dejstvu stimuliše stvaranje odbrambenih ćelija delovanjem tako na obe komponente imunog sistema, na humoralni i celularni imunitet i na taj način pojačava imuni odgovor organizma. 
Ako organizam nema dovoljno odbrambenih ćelija koje su zadužene za eliminaciju bakterija i virusa veće su šanse da će doći do razvoja bolesti.

Ispoljava antioksidativna dejstva, štiti organuzam od dejstva slobodnih radikala koji oštećuju ćelije a nastaju kao posledica stresa, metaboličkih promena i nepravilne ishrane.

Sastav

1 kapsula sadrži:
-500 mg ulja jetre morskog psa
-100 mg alkilglicerola (iz ulja jetre morskog psa)
3 kapsule sadrže:
-1500 mg ulja jetre morskog psa
-300 mg alkilglicerola (iz ulja jetre morskog psa)

Neželjeno dejstvo

 

0