Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Hydrostar 20 šumećih tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Hydrostar 20 šumećih tableta

Šifra proizvoda: 15592

Esensa

Pakovanje: Bočica

500,00 RSD

Dodaj u korpu

ORS Hydrostar šumeće tablete su namenjene za pripremu rastvora koji obezbeđuje brzu i efikasnu nadoknadu tečnosti, glukoze i elektrolita kod lakih i srednje teških formi dehidratacije organizma.

Kod dijareje, povraćanja ili visoke telesne temperature, nakon intenzivnog ili dugotrajnog vežbanja, na putovanjima.

Dejstvo

Doprinose postizanju optimalnih rezultata kod fizičkih aktivnosti jer voda i elektroliti održavaju adekvatan volumen krvi i osmolarnost koji su neophodni za efikasan transport kiseonika i regulaciju krvnog pritiska, doprinose uklanjanju toksina i drugih metaboličkih produkata, smanjenju umora nastalog usled elektrolitnog disbalansa, regulaciji telesne temperature, kao i održavanju pravilnih metaboličkih i enzimskih funkcija i acidobazne ravnoteže. 

Sadrže kalijum koji doprinosi pravilnoj funkciji mišića i nervnog sistema, pa su posebno pogodne za primenu kod osoba koje se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću. Kalijum doprinosi i obnavljanju energetskih depoa (npr. glikogena u mišićima) tokom perioda oporavka od intenzivnog fizičkog napora. 

Predstavljaju jednostavno rešenje za brzu hidrataciju u pokretu, bilo da ste na poslu, idete u teretanu ili se jednostavno ne osećate najbolje.


0