Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Humana mleko 3 banana-vanila, od 10. meseca

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Humana mleko 3 banana-vanila, od 10. meseca

Šifra proizvoda: 21466

Humana

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Humana 3 banana-vanila sa prebiotikom je prelazna mlečna formula idealna za ishranu odojčeta od 10. meseca, posle prelazne mlečne formule Humana 2 sa prebiotikom ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Humana 3 banana-vanila sa prebiotikom se detetu može ponuditi iz flašice ili kasnije iz čaše.
Obogaćena aktivnim sastojkom - prebiotikom koji pozitivno utiče na razvoj normalne crevne flore (bifidogeni efekat).
 

Način upotrebe

Obratite pažnju na način pripreme mlečne formule na uputstvu za upotrebu. Nepravilna priprema ili čuvanje pripremljenog mleka u flašici u dužem vremenskom periodu, može uticati na zdravlje deteta, zbog mogućeg razvoja neželjenih bakterija. Hrana treba biti sveže pripremljena pre svakog obroka. Važno: obavezno ohladite sadržaj flašice do temperature pogodne za piće (37°C). Nemojte naknadno koristiti ostatke hrane.

Flašicu i cuclu treba temeljno oprati. Mlečne proizvode ne treba podgrevati u mikrotalasnoj pećnici. Nakon otvaranja proizvoda, kesicu dobro zatvorite, čuvajte je na suvom i hladnom mestu i sadržaj iskoristite u roku od 3 nedelje.
- Dovoljnu količinu vode prokuvati i prohladiti do oko 50°C. (Možete koristiti Humana vodu za bebe prema uputstvu sa pakovanja).
- Oko 2/3 potrebne količine vode sipati u čistu flašicu.
- Priloženu Humana mericu napuniti i gornji nivo izravnati nožem. Potrebnu količinu praha staviti u flašicu.
- Flašicu zatvoriti i odmah u kosom položaju snažno promućkati 15-20 sekundi. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Oprez: zaštitite ruke od vruće flašice
- Otvoriti flašicu i namestiti cuclu. Još jednom promućkati i proveriti da li je sadržaj bočice na temperaturi pogodnoj za piće (37°C).

Sastav

Sa omega-3 masnim kiselinama koje su važne za razvoj nervnog sistema i vida.
Sa kalcijumom za jake kosti.

Sa gvožđem.
Sa jodom.
Sa kompleksom vitamina B.
Sa mlečnim proteinom visoke biološke vrednosti.

Bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.
Bez glutena.

Dodatni opis

Važno obaveštenje:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

0