Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Heliocare 360 MD AK SPF100 fluid 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Heliocare 360 MD AK SPF100 fluid 50ml

Šifra proizvoda: 15119

Heliocare

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Heliocare 360º MD AK Fluid je indikovan u prevenciji i kao adjuvant terapiji aktiničnih keratoza (AK) i drugih oblika nemelanomskog karcinoma kože (NMSC). Aktinična keratoza, takođe poznata i kao „solarna keratoza“, rani je oblik karcinoma skvamoznih ćelija, varijanta nemelanomskog karcinoma kože. Manifestuje se kao ružičaste, grube i ljuskave lezije, nastale usled nakupljanja oštećenja na koži, nastalih pod dejstvom UV zračenja. Ako nisu tretirane na odgovarajući način, lezije mogu da prerastu u rak kože. 

Heliocare 360º MD AK fluid, zahvaljujući kombinaciji naprednih filtera, deluje tako što stvara zaštitni film na površini kože, koji služi kao fizička barijera protiv solarnog zračenja. Dodatno, prisustvo Fernblock® + sa intenzivnom antioksidativnom aktivnošću i GenoRepair kompleksa pomažu u sprečavanju nastanka i obnavljanju aktiničnih oštećenja.

Način upotrebe

Namenjeno samo za spoljašnju upotrebu. Promućkati pre upotrebe. Nanesite obilno i ravnomerno pre izlaganja suncu. Ponavljajte često, naročito u uslovima direktnog i intenzivnog izlaganja. Naneti samo na čistu i neoštećenu kožu. Ako je koža pod farmakološkom terapijom ili nakon operacije AK ili NMSC, proizvod koristite nakon što lezije zarastu.
0