Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Gorila proteinska kaša sa čokoladom 80g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Gorila proteinska kaša sa čokoladom 80g

Šifra proizvoda: 18455

Gorila Protein

Pakovanje: Pakovanje

320,00 RSD

Dodaj u korpu
Biljni proteini koje ne sadrže gluten, laktozu, holesterol, rafinisane šećere, niti sirovine poreklom iz modifikovanih organizama.

100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. Proteini graška su kompletan izvor proteina (sadrže svih 9 esencijalnih aminokiselina) i to ih čini idealnim za konzumiranje nakon napornog treninga.

Pogodni su za sve uzraste.

Proteinske kaše idealne su za pripremu laganog obroka za aktivan početak dana. Visok sadržaj vlakana u njihovom sastavu poreklom je iz ovsenih pahuljica i dodatnih nerastvorljvih vlakana (iz pšenice) i rastvorljivih vlakana iz korena cikorije (Fibruline). Opšte je poznato da je ovas lako svarljiv i nisko kaloričan, da pored visokog sadržaja vlakana obiluje mnoštvom minerala (kalijuma, gvožđa, magnezijuma i kalcijuma) i vitamina (B kompleksa) u količinama najvišim među žitaricama. Visok sadržaj vlakana i proteina posle konzumiranja naših proteinskih kaša pružaju dugotrajniji osećaj sitosti.

Sastav

Jedna porcija (40g) sadrži : ~20g proteina , ~2g prirodno prisutnih šećera , ~130g vlakana, ~280 kcal.
0