Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Geladrink Fast 360 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Geladrink Fast 360 kapsula

Šifra proizvoda: 14644

Geladrink

Pakovanje: Kutija

5.750,00 RSD

Dodaj u korpu

Prirodan i potpuno bezbjedan preparat, koji ublažava bolove, upale i otoke (edeme) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.
Koristi se kod: bolova zglobova prilikom kretanja nakon mirovanja, bolova mišića, izrazitog ograničenja pokretljivosti i osjetljivosti na hladnoću i klimatske uslove, bolova nakon većeg opterećenja.

Način upotrebe

Geladrink Fast se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 mjeseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 mjeseca.
Geladrink Fast u obliku kapsula - dnevno se uzima 2×6 ili 3×4 kapsule.

Preporuka za upotrebu:  Odrasli i djeca starija od 12 godina. Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća!

Dejstvo

Glavni sastojci Geladrink Fasta su: kolageni peptidi i bosvelin.

  • Kolageni peptidi predstavljaju osnovu, kamen temeljac vezivnog tkiva zglobova, hrskavica, kostiju i tetiva. Oni utiču na ćelije hrskavice i kostiju tako što stimulišu povećanje proizvodnje novog zglobnog kolagena i sprječavaju razgradnju već postojeće strukture hrskavice. Time se poboljšava pokretljivost zglobova, kao i cjelokupna vitalnost organizma.
  • Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) – smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost obolelog zgloba. Boswellin ima jak protivupalni učinak i brzo otklanja bolove i ujedno otvara krvne sudove za snabdevanje tkiva (kolateralne krvne sudove), što ima kao rezultat u tkivu više kolagenskih peptida u kraćem vremenu. Zajedno sa kolagenim peptidima utiče na bolju prokrvljenost, a time i ishranu hrskavice.
  • Vitamin C, vitamin E, Selen deluju kao antioksidanti (branioci organizma) – čiste zglob od štetnih materija organizma.

Sastav

Sastav dnevne doze - kapsule

  • Gelita® kolageni peptidi 5068mg
  • Boswellin® – Boswellia Serrata 900mg
  • Vitamin C 100mg
  • Vitamin E 36mg
  • Selen 70µg

Dodatni opis

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 3 meseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol.
Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namjenjen djeci, trudnicama i dojiljama.

0