Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Geladrink Artrodiet prah 390g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Geladrink Artrodiet prah 390g

Šifra proizvoda: 21118

Geladrink

Pakovanje: Kutija

5.200,00 RSD

Dodaj u korpu

Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.

Način upotrebe

Koristi se samostalno, tri meseca zaredom jedna doza dnevno. Tretman je poželjno ponoviti 2-3 puta godišnje.
Takođe, može se koristiti kombinovano sa ostalim Geladrink preparatima.

Dodatni opis

Sadrži antihomocisteinsku formulu (vitamin B6, B12 i folnu kiselinu) – koja smanjuje nivo štetnog homocisteina.

Homocistein je preteča cisteina (aminokiseline koje najviše ima u mesu), a telo ga koristi za proizvodnju proteina i obnavljanje tkiva.

Visoke vrednosti homocisteina nose za sobom rizik od oboljenja srca i krvnih sudova koji za posledicu imaju zadebljanje i otvrdnjavanje arterija, formirajući idealan teren za nastanak tromba.
Visoke vrednosti homocisteina su značajne u otkrivanju bolesti srca i krvnih sudova.

Povećani homocistein obično je prisutan kod osoba koje boluju od osteoporoze, alcheimerove bolesti, oštećenja očiju, bubrega. Smanjenje nivoa ove aminokiseline posebno utiče na smanjenje rizika od srčanih oboljenja.
U tu svrhu neophodno je koristiti antihomocisteinsku formulu tj vitamine B6, B12, folne kiseline, koji će smanjiti nivo štetnog homocisteina koji oštećuje srce i krvne sudove.

Pored kolagenih peptida koji su kamen temeljac vezivnog tkiva hrskavice, jetre, krvnih sudova, Geladrink Artrodiet sadrži i Sylimarin – ekstrakt gujine trave, koji štiti jetru i žučne puteve.
Deluje tako što stimuliše stvaranje proteina u jetri, samim tim olakšava obnavljanje oštećenih krvnih sudova i omogućava normalnu funkciju čitavog organizma.

Pored ova tri glavna sastojka, u Artrodiet preparatu ima i vitamina C,E, D3, Selen i Cink koji deluju kao antioksidanti, štite organizam od toksičnih materija i pomažu dejstvo kolagenih peptida. Zahvaljujući kompleksnom sastavu izuzetno je važan u ishrani i zaštiti mekih tkiva (tetiva, ligamenata, mišića) kao i za revitalizaciju aparata za kretanje i celog organizma.

Geladrink Artrodiet se preporučuje svim osobama koje nose rizik od bolesti srca i krvnih sudova, jetre i žučnih puteva,dijabetesa i bolesti nerava. Posebno se preporučuje sportistima (zaštita tetiva, ligamenata i mišića) kao i osobama koje se bave prekomernom fizičkom aktivnošću.

0